Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Brandovský houbeles

Brandovský houbeles

Ingredience

Na \"Brandovský houbeles\" budeme potřebovat:
-alespon 4 pravé hříbky (pokud nebudete mít hříbky můžete použít jakoukoliv jinou jedlou houbu)
-sůl, pepř
-maggi omáčku (Klasik)
-máslo
-1 cibuli
-1 nakrájený či nastrouhaný stroužek česneku

Pracovní postup

Na pánvičce necháme rozehřát 1/4 másla. Poté, co se nám máslo rozehřeje, počkáme až trochu zpění. Nesmíme nechat máslo připálit! Dále přidáme nahrájené a očištěné houby (doporučuji houby nakrájet na menší plátky). Pridáme nakrájenou cibuli a stroužek česneku, nakapeme maggi,posolíme a opepříme. Řádně zamícháme a za občasného míchání necháme smažit. Po deseti minutách tohoto postupu, zesílíme plamínek či elektrický sporák a necháme ještě dalších alespon 5 minut smažit. Až budeme mít hotovo, můžeme podávat. Nejlépe do hlubokého talíře s čerstvým českým chlebem.....DOBROU CHUŤ!

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace