Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Barevná houbová pánev

Barevná houbová pánev

Ingredience

1 pór, 150 g údenej slaniny, 500 g podpňoviek ( václavek ), 5 – 6 zemiakov, hrsť mrazenej kukurice, hrsť mrazeného hrášku, 2 paradajky, soľ, mleté čierne korenie, 50 g strúhaného syra

Pracovní postup

Slaninu narežeme na kocky a vypražíme. Na nej orestujeme narezaný pór. Pridáme nakrájané huby, na kocky narezané zemiaky, osolíme, okoreníme, podlejeme troškou vody a dusíme asi 20 minút. Nakoniec k zmesi pridáme na kocky narezané paradajky, hrášok a kukuricu a ešte 5 minút opekáme. Na tanieri posypeme strúhaným syrom.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace