Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

Recepty a vaření z hub jsou samostatná kuchařská disciplína.

Máte-li svoje vlastní recepty z hub, o které byste se rádi podělili s ostatními houbaři, přidejte je do receptáře. Archivujte si je a autorizujte pod svým uživatelským účtem naHoubach.cz, kde je vždy na jednom místě dohledáte.

Receptář naHoubach.cz obsahuje více než 500 receptů z hub a stále přibývají .

Houbařské recepty jsou unikátně provázány s atlasem hub. Můžete si vybrat recept ať už podle určitého druhu houby, tak i podle dalších zadaných parametrů do vyhledávače.

Již v prastarých antických dobách byla jídla z hub považována za skvělou delikatesu a gastronomickou perlu vyhledávanou labužníky. Gurmáni oceňují jejich vynikající chuť a intenzivní aroma.

Houby lze v kuchyni použít prakticky na všechny způsoby. Od hlavních jídel, přes polévky, omáčky, předkrmy až po kořenící přísady či dokonce dezerty.

Jednotlivé druhy hub mají různé vlastnosti a hodí se k odlišným způsobům kuchyňského zpracování. Některé houby jsou všestranně kulinářsky využitelné a jiné houby jsou vhodné pouze ke speciálním úpravám.

Vyhledávání v receptech

Vyhledané recepty z hub

  • Dršťková polévka z bedel

    cibule, bedly - větší, - sladká paprika, sůl, pepř, majoránka, popř.feferonka

    Osmažíme cibuli a přidáme červenou papriku. Bedly nakrájíme podílně přes klobouk,že vypadají jako dršťky.Přidáme vodu a bedly, vaříme do měkka.Když jsou měkké,přidáme majoránku,popřípadě přidáme kousek feferonky…

  • Plněné masáky

    zavřené hlavičky malých masáků, cibule, sýr, vajíčka, dietní salám, hl.mouka, strouhanka, sůl, pepř

    Masáky oloupeme. Připravíme náplň,nastrouháme sýr, nakrájíme nadrobno cibuli a salám,rozšleháme vajíčka a přidáme sýr,cibuli a salám.Směsí naplníme masáky a obalíme jako řízky. Pečeme pozvolná ze všech stran. Příloha -chléb…

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace