Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat úlovek

To bylo v jedno hezké sobotní odpoledne - 12.10.2013

Diskuse

  • Iris 15.10.2013 07:59

    Vidím, že sbíráte ty žluté holubinky - je to Holubinka hlínožlutá - nejedlá. Neochutnávala jsem ji, jak chutná Vám ?

    odpovědět
  • Hříbková královna 15.10.2013 10:46

    Ano, sbírám je. Jen už se mi jich víc do košíku nevešlo:-)) Přidala jsem je do smaženic a dva dny po konzumaci zatím necítím žádné následky:-) Nejsou úplně nechutnější, ale dají se bez problémů sníst-nevadí mi. Doporučuji ochutnat a sama uvidíte, jestli Vám zachutnají nebo ne. Každý má jinak mlsný jazýček:-))

    odpovědět
  • Lesomil 15.10.2013 16:42

    Osobně do směsi preferuji taky tyto palčivější druhy, dodá to jídlu na pikantnosti. Kdo má rád orientální jídla, tak nepohrdne. Z holubinek si netroufám jen na červené druhy a h. smrdutá se dá taky lehce poznat;-)

    odpovědět
  • Džejdžej 15.10.2013 21:44

    taky jsem jich měla pár ve směsi a chutnalo :-)

    odpověď na komentář ID 172 odpovědět
  • Iris 15.10.2013 22:08

    Ještě se chci vrátit k nejedlosti. Ony nejsou jedovaté, ale uvádí se jako nejedlá, to znamená, že má jen zvláštní chuť. Po požití této holubiny se nemusíte zkoumat :)))), jedovatá rozhodně není ! jak na ni o víkendu narazím, tak ji ochutnám jak za syrova, tak potom tepelně upravenou a dám vědět :).

    odpověď na komentář ID 175 odpovědět
  • Přidat komentář ke galerii
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace